Tena Lady, het merk ongekend populair onder de vrouwen

Tena Lady staat bijna synoniem bij verbanden die worden gebruikt voor urineverlies bij vrouwen. Tena Lady is het eerste waar je aan denkt als er over dit onderwerp gesproken wordt. Je ziet deze speciale producten overal, in de supermarkt, drogisterijen en op reclames. 

Het brede assortiment van Tena 

Zoals de naam Tena al doet vermoeden is dit assortiment speciaal gericht voor vrouwen. De Tena Lady lijn bestaat uit inleggers die oplopen in bepaalde grootte en niveaus van absorptie. Je hebt in deze productlijn ook speciale broekjes voor vrouwen. Deze broekjes krijgen de naam Tena Lady Pants mee en zijn erg populair. Door het brede assortiment van Tena Lady is er altijd een juist product beschikbaar voor elke situatie. Dat maakt Tena dan ook zoveel verkocht onder de dames.

Kies een Tena Lady product waar je het meest zeker bij voelt

De Tena producten zijn ontwikkeld voor druppels of scheutjes urine verlies. Het Lady assortiment heeft daarom veel varianten die oplopen in absorptiecapaciteit. Het is aan te raden om een product van Tena uit te kiezen waar jij je als vrouw het beste en het meest zeker bij voelt. Stap pas over op een meer absorberend product als je meer zekerheid wilt hebben.

Het product met de grootste opname is Lady Maxi Night

Een erg populair product in de Tena lijn is de Lady Maxi Night. Het wordt Lady Maxi Night genoemd omdat dit verband ruim een liter kan opnemen. Vanwege de grote opname heet het daarom Maxi Night. Vrouwen willen de nacht doorbrengen zonder zich zorgen hoeven te maken over de absorptie van het verband. Overigens is deze inlegger ook heel makkelijk te gebruiken overdag. 

Een van de populairste Tena Lady producten, de Tena Lady Maxi

De Tena Maxi is het populairste en meest verkochte product van de Lady lijn. Dit is een product die een opname heeft van rond de 1 liter. De Tena Lady Maxi bevat nog meer langere elastieken dan de Lady Maxi Night en is iets minder breed aan de achterzijde. Je vindt hier geen bloemetjes, maar puntjes. Ook heeft dit product een plasstrip met een duidelijke voor- en achterkant.

De Tena Pants, speciale broekjes voor vrouwen

Lange broekjes voor vrouwen bestaan al langer in de Tena product lijn, maar sinds kort heten ze allemaal Tena pants. Ook hier geldt een nacht-variant voor. Dit is een mooi elastisch broekje dat perfect aansluit op de vrouwelijke vormen. Je vindt aan de bovenzijde en in de liezen extra elastiek. Dit komt om er zeker van te zijn dat het op de belangrijke plekken goed aansluit.

123Drogisterij – De veiligste keus voor incontinentiemateriaal

De Tena Pants Discreet lijkt precies op eigen ondergoed

Tot slot heb je de Tena Lady Pants Discreet broekjes. Deze broekjes zijn populair onder vrouwen omdat het precies lijkt op het eigen ondergoed. Dat maakt de stap om over te gaan op incontinentiemateriaal een stuk makkelijker voor dames. Daarnaast is deze pasvorm elegant en vrouwelijk. De kleuren wit en perzik helpen daar alleen maar in mee.