Last van hartritmestoornissen, tijd om er iets aan te doen

Hartritme stoornis

Aangezien ik al jaren last had van hartritmestoornissen, was het me nu echt wel beu en wilde ik er eindelijk iets aan doen. Hiervoor raadde mijn dokter me een ablatie aan. Ik ben dit wat verder gaan opzoeken en ook gaan bekijken waar ik dit zou kunnen laten uitvoeren, waardoor ik op deze manier terechtkwam op deze website van dit ziekenhuis. Mijn ervaring deel ik graag hieronder.

Mijn ervaring met deze kliniek


Mijn eerste ervaring kreeg ik uiteraard door de website zelf. Deze zag er alvast al veelbelovend uit: zag er professioneel en verzorgd uit. Via de website zag ik al snel enkele pluspunten bij dit ziekenhuis: zo zag ik ervaringen van andere patiënten, welke zeer positief waren,bovendien was er geen sprake van een lange wachtlijst. Ik besloot dus een gesprek aan te vragen bij de arts. Deze was zeer vriendelijk en gaf me zeer duidelijke informatie over wat er zou gebeuren.

Kliniek

Dit zorgde er dan ook uiteindelijk voor dat ik ervoor gekozen heb om deze operatie ook hier te laten doorgaan. Toen ik dit effectief liet doen, had ik natuurlijk wel wat zenuwen. Ik wist wel een beetje wat er zou gebeuren, maar toch… Het personeel heeft me vlug kunnen kalmeren. Ze waren zeer behulpzaam en begripvol, waardoor het voor mij terug gemakkelijker werd om hen te vertrouwen. Nu achteraf ben ik zeer tevreden dat ik dit heb laten doen, en al zeker daar. Iedereen was zo lief en zo behulpzaam! Kortom, ben je ook op zoek naar een betrouwbare kliniek om een ablatie uit te laten voeren? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij deze kliniek!