Wanneer je een prothese bh kopen moet, dan heb je waarschijnlijk een hele zware periode achter de rug. Een periode met veel angst en ziekenhuis bezoeken. Vaak gepaard met veel stress en emotie. Helaas kan ik hier over meepraten, ook ik heb deze zware periode moeten doorstaan. Het begon eigenlijk heel onschuldig, ik ging naar de huisarts omdat ik een knobbeltje in mijn borst had ontdekt. Dat heb ik wel eerder gehad en gelukkig was eer nooit iets aan de hand. Tot de vorige keer dat ik weer een oneffenheid in mijn borst ontdekte, meteen maar weer een afspraak bij de huisarts gemaakt.  

Een operatie

Voordat ik het in de gaten had lag ik op de operatie tafel, deze keer was het dus foute boel. De knobbel in mijn borst was kwaadaardig en moest verwijderd worden. Een periode van angst en pijn volgden.

Wij zijn nu een half jaar verder, gelukkig is de operatie allemaal achter de rug. Helaas moest er wel een borst worden geamputeerd. Hierdoor moest ik nu een prothese bh kopen. Gelukkig heb je bij Mammella Specials mooie modellen en een voordeel is dat zij  contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland hebben, hierdoor wordt de declaratie van je prothese meteen verrekend.