Voor de perfecte huid moet je naar Medcos MicroSkinPolish Amsterdam

Iedereen wilt graag een mooie, stralende en egale huid. Dit kan nu bij Medcos MicroSkinPolish Amsterdam. Door het gebruik van dit apparaat wordt uw huid weer als nieuw.

In een paar stappen naar een mooiere huid

Met de allernieuwste uitvinding op het gebied van huidverbetering is de Medcos MicroSkinPolish de oplossing voor elke vrouw. Het apparaat kan een 3 in 1 behandeling geven en je ziet direct resultaten. De Medcos MicroSkinPolish is een koud laser-microdermabrasie en polishing combinatie. Deze drie samen zorgen voor huidverbetering en huidverjonging. het activeert de collageen aanmaak en de bloedsomloop.

stap 1. De eerste stap opent de huid door middel van een vacuümtechniek met steriele microkristallen. De dode en oude huidcellen worden verwijderd laagje voor laagje. Ook biedt het een diepe reiniging en maakt het de huid strakker.

stap 2. Low Level lasertherapie. stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam, door het toegepaste rood licht en infra laserstralen. Door deze techniek kan die meer werkstoffen in zich opnemen. zo zal de huid jonger en frisser lijken.

stap 3. Skin Polish. Als laatst wordt er een crème aangebracht met een massage stick en een polijst stuk. Zo ontspant de huid en komt die tot rust. Zo krijg je een gladde en stralende huid.