Vision BI zorgt voor controle en overzicht

Vision BI

Vision BI zorgt ervoor dat de klanten dossiers correct en zeer goed up to date blijft. Het prettige hiervan is dat je met deze tool alles overzichtelijk kunt houden. Het prettige hiervan is dat je niks over het hoofd zult zien en alles tegelijk kunt bekijken. Bij ons in het verzorgingstehuis was het in het begin een rotzooi. Overal lagen de documenten van onze bewoners en daar baalde ik onwijs van. Echter werkte ik er net pas op dat moment, hierdoor heb ik het laten varen. Nadat ik er drie maanden werkte, heb ik mijzelf aangeboden bij mijn werkgever. Het verhaal uitgelegd dat ik het vreemd vond dat de dossiers allemaal door elkaar heen lag en er eigenlijk geen overzicht in te vinden is.

Vision BIZo enthousiasme dat ik mijzelf aan had geboden om het op te ruimen was erg zichtbaar. Hierdoor ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb alle dossiers uitgezocht met hetgeen wat kon blijven en wat niet. Met deze duidelijkheid konden wij precies zien wat de patient nodig heeft, al was dit al wel duidelijk natuurlijk.

Bij Vision BI een tool aangeschaft

Nadat alles op volgorde lag en het kenbaar gemaakt werd voor iedereen, heb ik ervoor gekozen om hier een tool voor te zoeken. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Vision BI. Zij hebben een systeem die voor iedereen mogelijk is om te bekijken. Als eigenaar zijnde ben jij natuurlijk vrij om te beslissen wie er een bewerking in mag voeren en wie niet. Zo blijft iedereen op de hoogte van de gang van zaken. Bovendien wordt alles online en duidelijk gesorteerd. Wel zo prettig om te weten dat deze tool in bijna ieder bedrijf terug te vinden is.

Vision BI