Van je klachten af met Fysiotherapie in Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal

Ellekoot, een fysiotherapie in Veenendaal biedt een assortiment aan behandelingen en therapieën bij lichamelijk pijn en andere klachten en ongemakken relevant aan het menselijk lichaam. Zowel kinderen als volwassenen kunnen in behandeling bij deze praktijk. Deze praktijk bestaat uit een aantal gespecialiseerde experts die graag de handen uit de mouwen steken voor hun patiënten. De behandelingen zijn talrijk. Van fysiotherapie tot aan shockwave therapie en acupunctuur, maar ook behandelingen voor kinderen. Overal is aan gedacht bij Fysiotherapie in Veenendaal.

Acupunctuur

Osteopathie en fysiotherapie in Veenendaal

Fysiotherapie Ellekoot biedt osteopathie aan. Osteopathie is een alternatieve geneeswijze waarbij er vanuit wordt gegaan dat wanneer er verminderde beweeglijkheid optreedt in de weefsels in het menselijk lichaam, dit nadelig kan zijn voor de gezondheid. Dit klinkt logisch want als je slecht kunt bewegen, worden je spieren minder gebruikt en als je weinig spieren gebruikt worden ze zwakker. Osteopathie neemt als uitgangspunt dat het menselijk lichaam een eigen helingskracht heeft. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar er zitten wetenschappelijk aantoonbare feiten in. Als je namelijk ziek wordt, zorgt je lichaam er zelf voor dat je weer beter wordt.

Sportfysiotherapeut

Behandeling Osteopathie

Osteopathie bestaat uit behandelingen met de hand waarbij er wordt geprobeerd de beweeglijkheid van het lichaam te vergroten of terug te brengen naar wat het ooit geweest is. Het kan worden gecombineerd met een andere therapie waar andere therapieën bijvoorbeeld tekort schieten, maar Osteopathie kan ook op zichzelf staan.

Extra service

Bij Fysiotherapie Ellekoot te Veenendaal heb je niet met een wachtlijst te maken. Je wordt binnen 24 uur een afspraak gegarandeerd. Ook is het niet nodig om een verwijsbrief van je dokter of specialist mee te nemen. Op deze manier komen patiënten sneller van hun pijn af. Maak nu een afspraak via de website of de mail, of pleeg een telefoontje. Voor je het weet, ben je van je pijn- of ongemak af.