Schaamlipcorrectie heeft mij enorm geholpen!

Schaamlipcorrectie

Al jarenlang ben ik een actief sportster, maar enkele maanden lang had ik tijdens het sporten last van mijn schaamlippen. Ikzelf begreep er niks van maar na maandenlang gewacht te hebben bleef de pijn erger worden. Zodoende ben ik meer informatie gaan zoeken op het internet. Via het internet las ik over een schaamlipcorrectie. Bij een schaamlipcorrectie oftewel labiacorrectie worden de schaamlippen strakker gemaakt. Wanneer de schaamlippen strakker zijn schuren deze niet meer over elkaar en dan is de pijn dus ook verholpen. Na het lezen van dit interessante artikel ben ik opzoek gegaan naar een plastisch chirurg. Via het internet belandde ik dan ook op de website van kliniek Veldhoven. Kliniek Veldhoven heeft een plastische chirurg in dienst die gespecialiseerd is op het gebied van labiacorrectie. Zodoende nam ik het besluit om contact op te nemen met deze plastische chirurg.

Na een aantal goede gesprekken te hebben gevoerd, waarin de kosten werden verteld en dergelijke. Nam ik uiteindelijk het besluit om de labiacorrectie te laten uitvoeren door deze chirurg!

Labiacprrectie

Sporten zonder branderig gevoel!

Nu een aantal weken na de operatie kan ik u vertellen dat ik eindelijk weer kan sporten zonder pijn. Na de correctie aan mijn schaamlippen heb ik geen last meer van een branderig gevoel tijdens het sporten. De operatie heeft mij een duw in de rug gegeven en ik ben weer een stuk zelfverzekerder!

Heeft u last van een branderig gevoel aan uw schaamlippen? Gaat u dan eens in gesprek met de professionele chirurg van kliniek Veldhoven!

Chirurg