Kliniek Veldhoven biedt duidelijke communicatie

De behandelingen die aangeboden worden op Kliniekveldhoven.nl worden veel besproken in de media. Er worden veel zogenoemde roddels verspreid over de verschillende ingrepen. Een belangrijk speerpunt voor de kliniek is dan ook duidelijke communicatie te bieden aan zijn klanten. Dit begint bij de website waar alle soorten behandelingen uitgebreid besproken worden. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van de behandelingen kun je een consult aanvragen. Ook tijdens dit consult staat duidelijke informatieverschaffing centraal. Naast het doel is het ook belangrijk om te weten hoe naar dit doel toegewerkt zal worden en wat de eventuele risico’s zijn. Pas wanneer dit alles helemaal duidelijk is zal begonnen worden aan een behandeling.

De behandelingen op Kliniekveldhoven.nl

Het team van Kliniekveldhoven.nl is groot, hierdoor hebben zij veel verschillende specialismen en kunnen zij veel verschillende behandelingen aanbieden.

  • Gezicht: Voor het gezicht biedt de kliniek verschillende facelift behandelingen aan. Van de klassieke facelift waarbij de plastisch chirurg een weefsel laag aanspant richting de haarlijn tot aan de liduid facelift waarbij gewerkt wordt met tijdelijke fillers. Daarnaast kun je bij de kliniek ook terecht voor een oor- of oogcorrectie. Ook worden injectables aangeboden voor in het gezicht.
  • Lichaam: De kliniek biedt verschillende behandelingen voor figuurcorrecties aan. Zo wordt liposuctie voor onder andere de benen en de buik aangeboden. De plastische chirurgen voeren ook borst- en schaamlipcorrecties uit.
  • Huid: De kliniek heeft verschillende dermatologen in dienst welke je kunnen helpen bij huidproblemen. Zij kunnen je helpen met het behandelen van acne of het verwijderen van bijvoorbeeld littekens en moedervlekken. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in huidbehandelingen zoals peelings en verschillende laserbehandelingen.
  • Haarproblemen: De kliniek beschikt over specialisten met betrekking tot haartransplantatie. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in ontharen via bijvoorbeeld IPL, SHR of Soprano ICE.
  • Tattoo: Bij de kliniek kan je terecht om je tattoo veilig te laten verwijderen. Dit kan onder andere door de tattoo weg te laten laseren.