Herhaling als ploegleider BHV

Herhaling ploegleider BHV

Bent u in het bezit van een Ploegleider BHV Diploma en wilt u de geldigheid van het diploma behouden? Wij  van G4S veiligheidstrainingen bieden u de training Herhaling Ploegleider BHV aan.

Als BHV’er bent u de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De BHVer moet een kleine brand kunnen blussen, in staat een kleine pand snel en veilig te ontruimen, levensreddende handelingen verrichten, communiceren tijdens een calamiteit en het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten.

De training Herhaling Ploegleider BHV bestaat uit de volgende activiteiten:

– verkenning
– communicatie
– gewondenverzorging en -transport
– brandbestrijding
– redding
– ontruiming
– schadebeperking
– alarmering

Dit geeft u als ploegleider BHV de mogelijkheid om op deze vlakken te ontwikkelen!

Herhaling ploegleider BHV

Training op maat

Bij G4S veiligheidstrainingen hebben wij eigen trainingslocaties, kunt u oefenen op veilige en realistische wijze en zijn de cursustijden in overleg mogelijk. De opleiding kan toegesneden worden op uw situatie dankzij ons modulaire opleidingsaanbod en de cursus is ook te volgen in een gesloten groep. De mogelijkheid is er zelfs om de trainingen op uw eigen locatie te houden; hierdoor zijn de scenario’s zeer waarheidsgetrouw. Wij trainen hierbij jaarlijks zelfs 80.000 cursisten! Door onze globale ervaring kunnen wij u de meest uiteenlopende voordelen bieden!

Kortom, bieden wij u dus alle mogelijkheden tot het brengen van kennis en vaardigheden op het vereiste niveau.

Herhaling ploegleider BHV

Scherpe prijzen

De training Herhaling Ploegleider BHV kunt u al volgen voor de mooie prijs van € 619,00! De prijzen zijn inclusief lesmateriaal, Certificaat of Safetycard, koffie en thee, lunch, blikje frisdrank en het examen!

Wilt u nog meer informatie over de training? Neem dan contact met ons en/of vraag een offerte op maat aan.