Een goede pedicure in Lisse

pedicure Lisse

Voor mijn man was ik op zoek naar een goede pedicure in Lisse. Hij kampte al een tijd met een pijnlijke teen en als je er goed naar keek, zag je dat zijn teennagel in de huid zat. Elke avond een voetenbadje nemen zou kunnen helpen, alleen niet bij mijn man. De pijn werd alleen maar erger en zijn teen roder. Toen hij hiermee naar de huisarts was gegaan heeft deze hem kunnen helpen. Maar de pijn is nog wel een tijd in zijn teen gebleven en daarom liep hij alleen maar op slippers.  pedicure Lisse

Eens en nooit meer!

Wat heeft mijn man een pijn te verduren gehad en daarom wilde hij dit nooit meer meemaken. Meteen een afspraak gemaakt met de pedicure in Lisse, zij kan ervoor zorgen dat de nagel geen tweede keer meer in zijn vel gaat zitten.  Op een speciale manier worden de nagels geknipt en gevijld. Maar ook worden de voeten gecontroleerd op andere plekjes en knelpunten.

Mijn man heeft gelukkig geen last meer van pijn aan zijn voeten en dat is te danken aan Dóke. Zonder haar had hij nu nog steeds op slippers gelopen. Wil jij ook een afspraak maken bij deze voetspecialist, welke tevens is aangesloten bij Provoet, maak dan snel een afspraak.