Glazen urnen; Decoratief & Stijlvol.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment met meer dan 1.300 verschillende urnen, met zorg voor u samengesteld. Binnen dit assortiment vindt u diverse stijlen, typen en natuurlijk ook materiaalsoorten waaruit de urnen vervaardigd zijn. In een serie blogartikelen vertellen wij u iedere week wat meer over een specifieke categorie, ditmaal is het onderwerp onze collectie glazen urnen; Decoratief & Stijlvol, voor een dierbare herinnering aan uw overleden dierbare.

UitvaartuniQ

Wanneer u op zoek bent naar een mooie urn die niet alleen mooi past binnen uw interieur, maar zelfs een positieve bijdrage kan leveren aan het interieur, zijn urnen van glas een interessante optie. Of u nu op zoek bent naar een moderne urn, een klassieke urn of juist een organische / natuurlijke urn, voor al deze wensen vormt glas een mooie optie. Met een urn van glas kiest u, naast de toepassing als urn, ook voor een mooi interieurobject, dat in praktisch alle vormen en kleuren vervaardigd kan worden. De diversiteit binnen de categorie glas is dan ook enorm. Verschillende urnen binnen het online assortiment van UitvaartUniq zijn met de hand geblazen en vaak ook met de hand (rijk) gedecoreerd. Dit, in combinatie met prachtige vormen en extreem heldere kleuren, realiseert prachtige & unieke kunstwerken. Een glazen urn bij UitvaartUniq.nl, voor een dierbare herinnering.

Een aantal prachtige glazen urnen uit onze collectie. De sierlijke glazen urn red spots – glas is een bijzonder exemplaar die een traditionele vormgeving combineert met een moderne kleuren en patronen, voor een bijzonder contrast. En wat dacht u van de sierlijke gouden bamboe urn, zowel in groot als klein model verkrijgbaar. Met een zachte en soepele vorm en natuurlijke kleurtinten een prachtig model. En binnen de categorie kinder urnen vindt u de bijzondere kinder urn bol van glas, uitgevoerd in vier kleurtinten; Voor een dierbare herinnering. Wat uw wensen ook zijn, u vindt bij UitvaartUniq.nl een prachtige collectie voor Eerlijke prijzen.