Mijn dochter gaat graag naar Tandarts Amstelveen

Helaas heeft mijn dochter een van de meest voorkomende angst, de tandarts. Zodra ze deze voorheen kon omzeilen deed ze dit maar al te graag!midtandartsen

Bij Tandarts Amstelveen of beter gezegd MID Healthcare is dit probleem verdwenen. Voorheen moest ik altijd met haar mee naar binnen en blijven totdat het weer voorbij is. Echter sinds wij bij MID zitten mag ik niet eens meer mee! Natuurlijk vindt ik dit absoluut geweldig dat mijn stoere dochter zelf naar de tandarts wilt gaan. In het begin ben ik wel met haar meegegaan zodat ze een veilig gevoel kon krijgen bij de tandarts. Deze tandarts neemt ook echt de tijd bij haar om ervoor te zorgen dat ze geen angst kan krijgen. Ook tijdens de behandeling, mits dit nodig is, neemt de tandarts de tijd om haar weer op haar gemak te krijgen.

Altijd plaats vrijqqq-300x192

Bij Tandarts Amstelveen ben je trouwens altijd welkom, ongeacht of dat je kind bent of niet. Hier wordt je ten aller tijde geholpen en gekeken naar een mogelijkheid om van de klachten af te komen. Een gaatje hebben is nu eenmaal iets wat je nooit leuk vindt, dit kan ook enorm veel pijn doen. Bij MID tandartsen kan je altijd terecht om geholpen te worden. Tevens ook voordeliger als dat je elders vinden zal!