Ontdek de onzichtbare beugel kosten via orthoclear.nl

Als je tanden niet helemaal recht staan, dan is het een optie om dat te corrigeren aan de hand van een beugel. Je kunt kiezen voor een onzichtbare beugel en meer ontdekken over de onzichtbare beugel kosten op de website van orthoclear.nl. Maar je kunt ook een normale blokjesbeugel nemen. Maar dat is uiteraard niet bepaald prettig, want dan moet je immers met een beugel rondlopen. Vooral als volwassene is dat vervelend, want het is niet de norm dat je als volwassene met een beugel rondloopt. Als kind is het vrij normaal dat je een beugel hebt. Daarom zie je kinderen van een jaar of 12 ook vaak met een beugel rondlopen. Hun vriendjes en vriendinnetjes hebben er dan vaak ook 1. Het is op die leeftijd juist wel de norm om er een te dragen. Als volwassene steek je er met een glimmend stuk metaal wel boven uit. Het is in dat geval toch een beetje raar, want waarom heb je als kind niet al een beugel gehad? Extra vervelend is het feit dat de kosten van een blokjes beugel vele malen hoger liggen dan de onzichtbare beugel kosten. Het is daarnaast voor je gevoel extra vervelend dat je soms als kind wel een beugel hebt gehad en er als volwassene nog een keer eentje moet dragen. Dat komt omdat tanden na een beugel altijd de neiging hebben om weer terug te keren naar de originele positie. Daarom kring je van de tandarts vaak een spalk en een nachtbeugel op alles op de goede plek te houden. Maar zelfs dan kunnen tanden nog terug groeien. Dit kan echter ook gebeuren als je geen beugel hebt gehad en als kind gewoon rechte tanden had. De kans is niet heel groot, maar het kan gebeuren. Het voordeel van dit soort situaties is wel dat het vaak gaat om kleine verschuivingen in het gebit. Deze zijn vrij makkelijk te corrigeren. Als alle tanden schots en scheef staan, dan is het vaak een 2 jaren plan. Maar met tanden die als het ware een beetje uit de rij zijn komen te staan, kun je soms met 2 of 3 maanden al klaar zijn. Dit soort kleinere verschuivingen zijn dan ook op te lossen met een onzichtbare beugel. Deze kunststof beugel komt over je tanden en duwt de wispelturige tand terug in het gareel. De vraag is echter wat de onzichtbare beugel kosten zijn. De onzichtbare beugel kosten zijn zeer afhankelijk van waar je de beugel koopt. Bij sommige orthodontisten betaal je zomaar 2.500 euro voor een beugel die je drie maanden moet dragen. Bij orthoclear liggen de onzichtbare beugel kosten veel lager. 

Profiteer van de lage onzichtbare beugel kosten van orthoclear

Je wilt natuurlijk rechte tanden, maar je wilt ook niet duizenden euro’s hoeven betalen. Gelukkig houdt orthoclear de onzichtbare beugel kosten laag. Daardoor blijft de schade beperkt. Ook kun je de onzichtbare beugel kosten in termijnen betalen. 

Meer weten? Kijk dan op de website

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden met een onzichtbare beugel, dan kun je terecht op de website van orthoclear.nl. Hier vind je informatie over: 

  • Hoe het werkt
  • De kosten
  • Betalen in termijnen