Zoekt u naar kerstpakket 2016? Klik hier!

logo-2

traditioneel-kerstpakket Van mijn baas kreeg ik op een zaterdagochtend een opdracht om een Kerstpakket 2016 te zoeken. Er zijn namelijk altijd nieuwe kerstpakketten beschikbaar. Dit moest ik dan ook uitzoeken. Hiervoor leek het mij verstandig om het internet op te gaan en rondvragen in mijn omgeving. Mijn collega’s mochten hier alleen niets van af weten, omdat het een verrassing voor hen zou zijn. Daarom moet ik ook dit ook een beetje geheim doen. Het leek mij daarom verstandig om vrienden en familie te vragen voor deze klus. Zij weten namelijk wel waar ik terecht kan.

Internetgroen-kerstpakket

Op het internet kreeg ik veel resultaten te zien. Allemaal zijn het leuke bedrijven die een innovatief kerstpakket 2016 hebben. Toch wilde ik dat een bedrijf wat extra’s aanbood. In de tussentijd kreeg ik van mijn broer te horen dat ik eens een kijkje moest nemen bij Kerstpakkettenplaza.nl. Dit bedrijf heeft namelijk het stukje extra dat ik zoek. Zij geven namelijk een deel van de omzet aan een goed doel. Dit was dan ook precies wat ik zocht. Ook heb ik dit aan mijn baas verteld. Hij vond dit een goed idee en vertelde mij dat ik contact moest opnemen met het bedrijf.

Contact

Het contact verliep soepel. De medewerker kon al gauw mijn vragen beantwoorden en wist duidelijk waar zij het over had. Voor ik het wist had ik het product al samengesteld en had ik twaalf bestellingen geplaatst. Geweldig! Volgende week verwachten wij de pakketten.