De beste mannenkapper van Rotterdam!

mannenkapper

mannenkapperVandaag ga ik het hebben over mannenkapper Rotterdam. Ik ga het hierover hebben omdat mijn man erg tevreden is over deze kapper. Mijn man deed lange tijd niks met zijn haar en dit vond ik erg zonde. Hij kon er namelijk veel meer mee en daar is hij zeker niet te oud voor. Mijn zoon heeft zijn haar wel altijd netjes verzorgd. Hij gaat naar een goede kapper en hij heeft dan ook altijd het nieuwste kapsel.

Mijn zoon vond ook dat mijn man wel wat meer met zijn haar kon doen. Hij wilde hem daarom meenemen. In eerste instantie wilde zijn vader dit niet maar uiteindelijk stemde hij er toch mee in. Ze maakten een afspraak en ik was erg benieuwd naar zijn nieuwe kapsel. Inmiddels is hij al mee geweest en kan ik jullie vertellen dat dit er erg goed uitziet. Je Zou hem zelfs bijna niet meer herkennen en dit vinden mijn zoon en ik natuurlijk erg leuk.

kapper mannenEen mooi kapsel voor een leuke prijs!rotterdam mannenkapper

Mijn man is zelf ook erg blij met zijn nieuwe kapsel. Deze kapsalon is absoluut niet duur en dit maakt het extra aantrekkelijk. Mijn man gaat hier nu al een tijdje naartoe en hij laat zich tegenwoordig ook scheren. Deze kapper zorgt namelijk ook voor een strakke baard. Mijn man vindt zijn haar nu erg belangrijk en hij besteed nu ook veel aandacht aan zijn baard. Dit is erg leuk om te zien en ik kan jullie vertellen dat mannenkapper Rotterdam erg goed is.