Geweldige behandeling voor een huidverbetering

huidverbetering

Na mijn zwangerschap en bevalling heb ik een huidverbetering ondergaan. De zwangerschap heeft mij de afgelopen maanden niet veel goeds gedaan en dat was ook te merken aan mijn figuur na de bevalling.  Zodra ik weer een beetje op de been was en ik mijzelf aan wilde kleden, schrok ik van mijn omvang. De broeken die mij voorheen te groot waren, paste ik nu met geen mogelijkheid meer. Hier moest zeker verandering in komen. De tijden die volgden was ik vaak bij de sportschool te zien. Hoewel de kilo’s er afvlogen, bleef mijn vel best wel los hangen.  huidverbetering

Wat een verschil na de huidverbetering

Van een goede vriendin kreeg ik de tip om eens naar de Endermologie Waterland in Purmerend te gaan. Hier hebben zij veel verstand met dit soort problemen en kunnen mij waarschijnlijk ook goed helpen. Inderdaad hebben zij mij enorm geholpen door middel van een LPG lipomassage. Al na een paar behandelingen merkte ik een huidverbetering en voelde deze weer een stuk steviger aan. Dankzij deze behandeling kan ik mijn broeken weer aan en voel mij weer geweldig.

Wil jij ook weten of  LPG lipomassage jou kan helpen om jouw figuur weer te corrigeren, neem dan contact op met Endermologie Waterland.