Laat hier uw Bierviltjes bedrukken

Voor mijn zaak moet ik nieuwe Bierviltjes bedrukken.  Nu had ik al van vrienden gehoord dat het goedkoper is om ergens standaard bierviltjes te halen. Dit is niet wat ik wil. Ik wil namelijk vernieuwend zijn en wat meer bieden dan mijn concurrenten. Dit moet toch gerealiseerd kunnen worden?

Zoekenbierviltjes maxilia

Die morgen dat ik het idee kreeg, ging ik nog kijken op internet om naar een website te zoeken die dit doet. Overigens moet het wel een bekend bedrijf zijn en al wat jaren ervaring hebben. Links en rechts hoorde ik vooral de website van Maxilia voorbij komen. Toch wilde ik even kijken of er andere aanbieders waren, en ze vergelijken met elkaar.

onderzetterDe beste

Na wat gekeken te hebben op internet, en ook websites met elkaar te hebben vergeleken, is het mij hartstikke duidelijk geworden. Ik hoefde eigenlijk niet verder te kijken, maar luisteren naar mensen die mij advies gaven. Zij wisten er namelijk wel raad mee. Maxilia kwam inderdaad als beste uit de test. Zij hebben een ruim assortiment en bieden veel voor in de horeca. Overigens kan je daar ook bierviltjes bedrukken. Het was ook mogelijk om standaard bierviltjes te kopen. Ik kwam toen op het idee om het te splitsen. Namelijk de helft standaard bierviltjes, en de helft zelf gedrukt. De zelf gedrukte ga ik gebruiken op evenementen, waar ook veel onbekende de kroeg bezoeken. Dit heeft puur er mee te maken, dat mijn bedrukte viltjes zo goed en mooi zijn gemaakt door Maxilia, dat ze veel indruk maken bij de potentiële klant. Dit is precies wat ik nodig had, en kon allemaal gerealiseerd worden door Maxilia.